Karim Benzema style! Supercăpitanul Realului își dezvăluie secretele formei uluitoare: kick-boxing și nutriționist specializat în microbiologie alimentară

La 34 de ani, Karim Benzema este mai în formă decât era la debut. E căpitanul Realului Madrid pe care l-a condus către o fabuloasă finală în Franța, la Paris.

Benzema este văzut drept candidatul numărul 1 la ”Balonul de Aur”, datorită prestației din ultimul sezon. Și e noul idol al micilor fotbaliști din toată lumea, o alternativă la eternii Messi și Ronaldo.

Lyonezul care-și trăiește apogeul carierei abia către apusul ei are și câteva secrete ca să se mențină la acest nivel ridicat.

Și anume. Karim Benzema este foarte riguros cu pregătirea fizică, pe care o suplimentează acasă. Și-a amenajat în casă o sală de fitness și uneori execută exerciții și procedee de kick-boxing, unde pare extrem de priceput.

Francezul lucrează astfel foarte atent la reducerea grăsimii corporale într-un mod mai rapid. Acordă o atenție sporită alimentației. Dietă lui e bazată pe legume și pește, nu face excese alimentare și și-a angajat un nutriționist specializat în microbiologie alimentară.

De asemenea, Benzema a redus aportul de carbohidrați, a eliminat zaharurile rafinate și consumă doar ulei de cocos.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari