Juventus își schimbă antrenorul. Se pregătește o întoarcere de senzație pe banca torinezilor

Juventus încearcă o mutare spectaculoasă pe banca tehnică a echipei, după ce şefii ”Bătrânei Doamne” şi-au pierdut răbdarea cu Max Allegri.

Marea țintă a lui Juventus este Antonio Conte, antrenorul lui Tottenham, care ar urma să preia echipa în vară.

Max Allegri va fi înlocuit pe banca lui Juventus

Bianconerii arată foarte rău în acest start de sezon, fiind abia pe 8 în campionat, cu două victorii în 6 partide. Marea problemă vine din Champions League, acolo unde Allegri a pierdut ambele meciuri jucate, astfel că şansele pentru primăvara europeană, dintr-o grupă în care PSG nu poate rata primul loc, au scăzut exponenţial.
Relaţia cu Andrea Agnelli s-a deteriorat şi, deşi antrenorul care a dus 5 titluri la Torino mai are contract cu formaţia piemonteză până în 2025, depărţirea pare iminentă.

Marele pariu al oficialilor lui Juve e Antonio Conte, antrenorul lui Tottenham. Tehnicianul, un adevărat simbol pentru „Bătrâna Doamnă”, a fost deja contactat pentru a prelua echipa în viitorul imediat, dar i-a explicat patronului bianconerilor că acest lucru nu e posibil.

La finalul sezonului lucrurile vor lua foarte probabil o altă turnură, ținând cont că lui Conte îi expiră contractul cu Spurs. El a venit la Londra în toamna trecută, înlocuindu-l pe Nuno Espirito Santo şi a reuşit să califice echipa in-extremis în Liga Campionilor.
Imediat, Daniel Levy, patronul lui Spurs a încercat să îi prelungească înţelegerea scadentă în iunie 2023, dar italianul a refuzat. Pentru că, se pare, discuţiile cu Juventus începuseră de mai multe luni, relaţia lui Conte cu Andrea Agnelli fiind una foarte apropiată.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed