Juri Cisotti a dat tonul! Anunţul serii despre Dorinel Munteanu: ‘Am demonstrat că suntem profesionişti’ + Ce obiectiv are Oţelul după victoria cu Farul

Juri Cisotti a dat tonul! Anunţul serii despre Dorinel Munteanu. Oţelul a reuşit să dea lovitura pe terenul celor de la Farul. A scos un punct, scor 1-1 şi continuă lupta pentru play-off.

Oţelul a uitat repede ruşinea încasată cu Dinamo. Şi fără Dorinel Munteanu, moldovenii au dat lovitura la Ovidiu.

Anunţul serii despre Dorinel Munteanu

„Am câştigat un punct, a fost un meci echilibrat. Am avut o reacţie bună în repriza a doua şi am egalat. Dorinel Munteanu e boss-ul nostru. Am demonstrat că suntem profesionişti, dar echipa a fost bine. Nu a fost simplu cu o echipă de calitate în lupta pentru play-off. Am făcut o săptămână bună, cu concentrare. Era mai bine cu 3 puncte, dar bine şi aşa.

Sper să continuăm să facem puncte acasă şi cu CFR Cluj. Noi trebuie să lucrăm meci de meci şi ce se va întâmpla vom vedea. Acum, trebuie să fim concentraţi pentru meciul cu Oţelul”, a spus Juri Cisotti, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Şi portarul Eduard Pap a vorbit după meciul cu Farul. A remarcat seriozitatea echipei şi în lipsa lui Dorinel Munteanu care are probleme de sănătate. „Un punct bun pentru noi la o echipă unde câştigi greu. Un meci greu, de efort. Cu puţin noroc puteam lua 3 puncte, dar e bine şi aşa. Mă bucur că am revenit la echipă ca titular. Mă bucur că mi-am făcut treaba şi mă gândesc la următorul meci.

Nu a fost toată săptămâna cu noi, dar m-a surprins. Seriozitatea văzută la antrenamente nu am mai văzut la altă echipă când nu era antrenorul cu noi. Îl aşteptăm alături de noi cât mai repede.

Trebuie să câştigăm cu CFR Cluj acasă. Să facem un meci bun şi să rămână acasă cele trei puncte”, a spus Eduard Pap, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed