Julia Sauter, rezultat remarcabil la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic

Julia Sauter a reușit cel mai bun rezultat al acestui sezon la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic. Sportiva a obţinut un punctaj de 109,60. De altfel, cel mai bun rezultat al ei de până acum a fost de 104.08 puncte, obținut în noiembrie 2022 la Trofeul John Wilson.

Mai mult, românca are un timp total de 165.62, cel mai bun al stagiunii, comparativ cu  160,42 de la Campionatul European.

Acum, Julia este pe locul 22 și are șansa de a se termina printre primele 20 de patinatoare, conform AS.ro.

Julia Sauter a reușit cel mai bun rezultat al acestui sezon

La programul scurt, Sauter a obținut 56,02. Pe primul loc s-a clasat Kaori Sakamoto, cu 79,24 puncte. Ea a fost urmată de Haein Lee, cu 73,62 puncte şi de Mai Mihara, cu 73,46 puncte.

De altfel, Julia a vorbit în trecut despre sacrificiile pe care le face pentru acest sport. Ea a spus că este nevoită să aibă trei locuri de muncă pentru a-și permite antrenamentele.

„Viața este scumpă și încerc să supraviețuiesc, să strâng bani pentru a face ce-mi place. Îmi doresc să reprezint România la Jocurile Olimpice!

Lucrez în trei locuri că să mă pot antrena în patinoare și să pot merge la competiții. Plătesc ca să concurez pentru România”, a transmis Julia.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed