Judecat de comisii, Pintilii i-a cedat locul la interviuri antrenorului din acte. Leo Strizu a prefațat derby-ul cu Farul!

Cazul lui Mihai Pintilii a ajuns pe masa Comisiei de Disciplină a FRF. Și a devenit subiectul fierbinte al fotbalului românesc. Fiindcă l-a apărat pe Pintilii, cel care antrenează fără carnet, Mihai Stoichiță a fost anunțat că va fi amendat, așa că vicecampioana n-a mai vrut să riște nimic.

La conferința de dinaintea partidei cu Farul, nu s-a mai prezentat Pintilii la conferință, ci Leo Strizu, antrenorul cu licență Pro al FCSB-ului.

”Urmează două jocuri, nu decisive, dar importante. Primul meci cu Farul, echipă bună, bine așezată, care nu trebuie să ne păcălească cu ultimele rezultate.

Total va fi alt joc decât ca la Sibiu. Farul este o echipă care atacă, m-am uitat la clasament și am văzut că stau cel mai bine la golurile marcate, deci vor veni să joace.

Valențe foarte bune pe partea ofensivă, trebuie să avem grijă deosebită la mijlocașii și atacanții lor. Va fi un meci total diferit față de cel de la Sibiu. Echipa este bine, vrem doar victoria.

Mai avem un avantaj, câteva piese mai bune decât are Viitorul sau Farul. Au și experiență, dar și valoare mai bună”, a spus Leo Strizu, la conferința de presă.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed