Jucătorul preferat al lui Dan Petrescu rupe tăcerea! Ce i-a transmis noului antrenor de la CFR Cluj. Anunţ surpriză al acestuia

Jucătorul preferat al lui Dan Petrescu rupe tăcerea după ce antrenorul se pregătește să revină pe banca celor de la CFR Cluj pentru a patra oară. 

Yuri Matias, care în prezent joacă la Neftchi Baku, ar fi pe lisa „Bursucului” de transferuri. Brazilianul spune că își dorește să revină în România, în cazul în care va fi contactat.

Yuri Matias așteaptă să fie contactat de Dan Petrescu

Dan Petrescu va reveni pe banca clujenilor după ce aventura sa în Coreea de Sud s-a încheiat. Antrenorul a făcut deja lista cu jucătorii pe care îi dorește, dar și cu cei la care va renunța din vară. Unul dintre jucătorii doriți de Petrescu este Yuri Matias.

Fundașul de 29 de ani, care joacă la Neftchi Baku, spune că nu va refuza oferta clujenilor dacă va fi contactat.

”Am tot citit știrile în ultima perioadă, dar eu nu știu nimic în privința unei reveniri la CFR Cluj. Totuși, după cum bine știți și dumneavoastră, la fotbal orice este posibil! Eu știu că acolo la CFR Cluj sunt apreciat, dar și în România. Așa că normal că m-aș întoarce dacă s-ar ivi această posibilitate. Din păcate, văd că echipa nu merge acum prea bine și sper să-și revină.

Eu urmăresc fiecare meci din Superliga, sunt la curent cu ce se întâmplă în prima ligă din România. După cum știți, am învățat și limba, am mulți prieteni în România. Mai ales cu Fica sunt prieten bun”, a declarat Yuri Matias, potrivit ProSport.

Yuri Matias are o cotă de piață de 1,2 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

Jucătoii care pleacă de la CFR Cluj

Antrenorul este decis să renunțe la șapte jucători din vară. Potrivit fanatik.ro, pe lista lui Dan Petrescu se află Otto Hindrich (dorit de UTA), Cristian Bălgărdean, Petar Mamic, Ricu Zejnullahu, Anton Kresic, Panagiotis Tachtsidis și Omar El Kaddouri. Cristi Manea a anunțat deja că nu va mai rămâne la fosta campioană a României.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed