Jucătorii lui Cristiano Bergodi, desființaţi în direct! O fost glorie a giuleştenilor i-a făcut praf: ‘Unde au jucat ăștia’

Jucătorii lui Cristiano Bergodi au fost desființaţi în direct! O fost glorie a giuleştenilor i-a atacat dur pe Papeau și Braun pentu prestația acestora din ultimul meci. Cei doi au avut ieşiri reprobabile după ce au fost schimbaţi.

Rapid a pierdut, în deplasare, meciul cu CSU Craiova, scor 1-2, chiar dacă giuleștenii au condus, iar echipa din Bănie a jucat cu un om în minus aproape o repriză întreagă.

Jucătorii lui Cristiano Bergodi, desființaţi în direct

Daniel Pancu nu i-a iertat pe Papeau și Braun pentu gesturile făcute la meciul pierdut cu CSU Craiova. Papeau și Braun au încasat cartonașe galbene, la doar două minute distanță unul față de celălalt, în minutele 54 și 56.

Cristiano Bergodi a intervenit imediat și i-a schimbat, ia fotbaliștii au fost clar nemulțumiți. Papeau și-a ignorat antrenorul, apoi a lovit un scaun, în timp ce colegul său a luat la țintă un tricou și o sticlă de apă.

”Acum a fost și cazul ăsta cu jucătorii de la Rapid. Eu aș fi mai drastic, pentru că le oferim toate condițiile, îi tratăm cu nu îi tratează nimeni în străinătate. Papeau și Braun sunt doi jucători, iar dacă îi faci unui turc gesturile astea te atârnă în vestiar. La noi sunt prea cocoloșiți.

Ca străin respecți țara, nu vii și dai tu cu șutul și lovești toate alea. Gesturile astea nu sunt admise și permise, la noi se trece prea ușor peste. Vin, joacă 6 luni cum joacă, de prin alte părți, pentru că unde au jucat ăștia prin străinătate? Li se acordă atenție, stadioane pline și ai parte de gesturi de genul. Eu aș fi mai drastic”, a declarat Daniel Pancu, la Digi Sport.

Daniel Pancu  a jucat 152 de meciuri pentru Rapid și a marcat 37 de goluri.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed