Jucătoarea din România care a dat lovitura! Imagini virale cu legendarul Rafa Nadal. Ce au făcut cei doi la Roland Garros / Foto

Jucătoarea din România și-a întâlnit idolul, pe Rafa Nadal. Imaginea a devenit imediat virală, iar Miriam Bulgaru a trăit cele mai frumoase experiențe la turneul de la Rolan Garros.

Chiar dacă a fost eliminată în turul secund al turneului de la Roland Garros, Miriam Bulgaru a plecat acasă cu momente greu de uitat.

Jucătoarea din România și-a întâlnit idolul, pe Rafa Nadal

Jucătoarea de tenis din Alba Iulia a avut ocazia de al urmării îndeaproape pe idolul său, Rafa Nadal. Miriam a asistat la antrenamentele legendarului jucător de tenis și a avut ocazia, la vestiare, să se și fotografieze alături de el.

„A fost prima dată când l-am întâlnit pe Rafa. Faptul că s-a întâmplat la Roland Garros este cu adevărat special.

Am ajuns la primul lui antrenament, pe «Philippe Chatrier», unde a fost primit cum se cuvine de mai mult de 5.000 de fani, ca un adevărat rege! Încă de la primele lovituri se simțea ca și cum era terenul lui și ne-ar fi invitat pe noi toți la el acasă, să ne bucurăm împreună de tenis”, a dezvăluit Miriam Bulgaru, pentru gsp.ro.

„Rafa m-a ajutat a doua zi să lupt”

„Mereu când îl vedeam în meciuri, la TV, îmi luam automat doza de ambiție, motivație și spirit de luptă, însa când l-am văzut live, toate acestea au fost mult mai intense. Pot să recunosc că această imagine cu Rafa m-a ajutat a doua zi, în primul meu meci, să lupt până la ultima minge. Să salvez o minge de meci și să nu renunț. Câștigându-mi meciul în 3 ore și 17 minute!

Totuși, când m-am apropiat de el să facem o poză, pe lângă amabilitatea ieșită din comun, am avut feeling-ul că este din altă galaxie!”, a mai spus Miriam Bulgaru.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed