Cristi Borcea l-a dat pe spate pe marele Jose Mourinho! Ce i-a transmis The Special One: ‘Ești nebun după fotbal’

Jose Mourinho, mesaj special pentru Cristi Borcea. Fostul acționar al lui Dinamo a stat la aceași masă cu legendarul jucător. Fostul atacant a rămas surprins de pasiunea acestuia pentru fotbal.

Vineri seara a avut loc dinerul organizat pentru membrii Generației de Aur și jucătorii Selecționate Lumii, iar Cristi Borcea s-a aflat printre invitați.

Jose Mourinho, mesaj special pentru Cristi Borcea

Cristi Borcea a avut onoarea de a sta la masă alături de Jose Mourinho, Ilie Dumitrescu și Giovanni Becali. Omul de afaceri a venit la dineu alături de fiul acestuia, Patrick, și au reușit să se facă remarcați în cadrul licitației.

Cristi Borcea a plecat de la eveniment cu 3 tricouri, ale legendarilor Florin Prunea, Florin Răducioiu și Ionuț Lupescu, pe când fiul fostului acționar al lui Dinamo a reușit să obțină tricoul lui Christian Panucci.

Jose Mourinho a deținut cel mai scump tricou al serii, 10.000 de euro. Fostul atacant a rămas uimit de câți bani a fost dispus să cheltuie Borcea. „Ai bani! Și se vede ești nebun după fotbal” i-a spus acestuia.

Omul de afaceri a declarat la gsp.ro că, „Sunt onorat că am stat la aceeași masă cu marii Mou, Giovanni Becali și Ilie Dumitrescu”.

„Felicitări pentru 1994!”

La eveniment au luat parte cele mai grele nume din fotbalul românesc și internațional, printre care și Ilie Dumitrescu. Acesta a stat la masă alături de Mourinho, și a imortalizat momentul printr-o fotografie, pe care a încărcat-o pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilie Dumitrescu (@ilie_dumitrescu)

„Sunt onorat să stau lângă unul dintre cei mai mari antrenori din lume, The Special One Jose Mourinho”, a scris Dumitrescu pe Instagram.

„Sunt mândru să fiu alături de Generația de Aur. Jucători de top și oameni de excepție. Felicitări pentru 1994!”, a replicat fostul atacant.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed