Ivaylo Petev, dat afară?! Dezvăluiri de ultimă oră despre mutările lui Mihai Rotaru. Sorin Cârţu a spus clar

Ivaylo Petev, în centrul atenției după CSU Craiova – Voluntari, scor 2-1. Sorin Cârţu a făcut dezvăluiri de ultimă oră despre mutările lui Mihai Rotaru.

Potrivit zvonurilor apărute în ulima perioadă doi antrenori ar fi în vizorul șefului oltenilor în cazul în care acesta ar decide să-l dea afară pe bulgar.

Sorin Cârțu, dezvăluiri de ultimă oră despre mutările lui Mihai Rotaru

Laurențiu Reghecampf sau Marius Șumudică ar fi tehnicienii care ar putea să o preia pe CSU Craiova în cazul în care Ivaylo Petev ar fi dat afară.

Sorin Cârțu are însă amănunte din interior și spune ce vrea să facă Mihai Rotaru. Fostul președinte al oltenilor a dezvăluit ce a discutat cu Mihai Rotaru și Pavel Badea în restauratul său.

„ În orice caz, nu s-a vorbit în oraș să fie zvonuri în senul ăsta că s-ar schimba antrenorul. Din contră.

Săptămâna asta am avut o întâlnire cu Mihai, cu Badea, au mâncat la mine la restaurant. Venea după ședința avută cu antrenorul. Nu l-am simțit și n-a zis că vrea să îl schimbe. Sau când am discutat despre fotbal sau despre echipă n-a scos în evidență lucrul ăsta.

Meciul ăsta cu Voluntari era un meci important. Nu puteai să faci ceva înainte de un asemenea meci. Acum e și victoria. Mai sunt trei partide. Se merge în continuare.

Dar în discuțiile avute nu am discutat nicio secundă că ar vrea să îl aducă pe Șumudică sau să îl schimbe pe Petev cu altcineva”, a declarat Sorin Cârțu la Fanatik.

Ce spune fostul președinte al oltenilor despre Laurențiu Reghecampf

Sorin Cârțu nu crede că fostul soț al Anamariei Prodan ar putea reveni la CSU Craiova după ce a plecat cu scandal. Fosta glorie a oltenilor are un sfat pentru antrenor.

„Reghecampf n-ar mai trebui să ia în calcul revenirea lui la Craiova. Și nici Craiova nu cred că ar trebui să îl mai în calcul. Ar da foarte rău pentru Craiova și cred că și el ar trebui să se gândească că nu ar mai avea o șansă de a se exprima la Craiova, să recapete încrederea”, a mai spus fostul președinte al oltenilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed