Ivana Knoll și-a luat prin surprindere fanii. Mesajul incredibil postat de cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială din Qatar / Foto

Ivana Knoll și-a luat prin surprindere fanii. Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială din Qatar a început să posteze mesaje motivaționale.

Sute de fani au reacționat rapid după ce au văzut ce a scris modelul.

Ivana Knoll și-a luat prin surprindere fanii

Croata este de mai bine de o lună în vacanță în Europa. După ce s-a distrat de minune în Mykonos, alături de Shaquille O’Neal, Ivana Knoll a plecat în Muntenegru.

Așa cum și-a obișnuit fanii, bruneta a postat o serie de filmulețe și fotografii pentru a le arăta acestora cum se distrează.

Ivana i-a surprins însă pe internauți cu mesajul motivațional postat. Așa cum era de așteptat, acesta a însoțit o fotografie sexy. 

„Dacă visul tău nu te sperie, atunci nu este suficient de mare”, a scris bruneta.

Fanii au reacționat în număr mare, dar cei mai mulți au făcut doar comentarii legate de aspectul modelului.

Cum se menține bruneta în formă

Ivana a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă.

„Mama mea a avut buze asemănătoare, voluminoase. Cât despre posterior, nu am operații, nu am implanturi. Doar genetic, atenție la alimentație și mult sport”, a spus Ivana Knoll.

Tânăra este finalistă a concursului Miss Croația 2016. Întrebată fiind în podcast-ul Toxics Anonymous cu ce se ocupă în viața de zi cu zi, Ivana a răspuns că practică dansul la bară.

„Mă ocup cu dansul din buric și cu dansul la bară. Nu vreau să dezvălui planul meu în viață, pentru că am învățat că oamenii pot fi foarte negativi și pot să te facă să crezi că e unul greșit. Cu siguranță în viitor aș vrea să fac ceva care are legătură cu sportul, pentru că îmi place”, a spus Knoll.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed