Iubita i-a dat ultimatum să nu meargă la Mondial, dar Ivana Knoll l-a consolat/ Galerie Foto

Un fan al Țării Galilor primise ultimatum din partea iubitei să nu meargă la Campionatul Mondial, altfel relația lor se va sfârși.

Bărbatul a ignorat avertismentele iubitei și s-a dus la Campionatul Mondial, acolo unde Țara Galilor a fost învinsă de Anglia.

Ivana Knoll l-a consolat

Rămas fără iubită și cu echipa favorită eliminată de la Mondial, toate corăbiile fanului galez se scufundaseră.

În acel moment a apărut în peisaj Ivana Knoll, care l-a consolat pe fanul al cărei poveste devenise deja virală, informează The Sun.

Ivana Knoll s-a întâlnit cu bărbatul părăsit de iubită, dar și cu un prieten al acestuia și le-a oferit un umăr pe care să își verse amarul.

Nu se știe cât de departe a mers sesiunea de consolare, cert este că cei doi fani nu vor uita prea curând experiența din Qatar.

A înnebunit fanii în Qatar

Ținutele lejere cu care se afișează la meciurile Croației i-a înnebunit pe fanii din Qatar, dar în schimb i-a enervat pe șeici.

Ivana a considerat că lucrurile vor fi foarte relaxate în Qatar, iar stilul ei vestimentar nu va fi un subiect de discuții.

„La început, mă gândeam că totul va fi confortabil și nu vor exista restricții, deși Cupa Mondială se dispută în Qatar. Apoi, am auzit de regulile de aici și am fost șocată. Codul vestimentar interzice să-ți arăți umerii, genunchii, buricul, iar eu m-am gândit ‘Doamne, nici măcar nu am haine care să îmi acopere aceste părți!’.

Am fost foarte nervoasă, pentru că, deși nu sunt musulmană, eu, în Europa respect hijabul și niqabul. Așa că și ei (n.r. cei din Qatar) trebuie să respecte felul nostru de a trăi, religia noastră și chiar și rochiile mele. Eu sunt catolică, din Croația, și am venit aici pentru Cupa Mondială.

Când am ajuns, am fost surprinsă să văd că nu mi-a făcut nimeni vreo problemă din cauza vestimentației. Te lasă să porți tot ce vrei, cu excepția clădirilor guvernamentale. Și, într-un final, sunt ok cu asta.”, a declarat Ivana Knoll, conform Yahoo Sports.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed