Atac devastator la adresa lui Istvan Kovacs! Arbitrul roman, făcut praf de specialiști. Scandal mare după ce a fost delegat la finala Europa League

Istvan Kovacs a fost delegat să arbitreze finala UEFA Europa League. Cel care este considerat a fi cel mai bun arbitru român, la ora actuală, se va afla la centrul duelului dintre Atalanta (Italia) și Bayer Leverkusen (Germania). Partida se va juca pe 22 mai în Dublin (Irlanda), pe Aviva Stadium.

Kovacs va fi asistat de către Vasile Marinescu și Ovidiu Artene. Cătălin Popa va fi arbitru VAR. Delegarea centralului din Carei nu a fost întâmpinată cu brațele deschise de către unii reprezentanți ai fotbalului de peste hotare.

Atac devastator la adresa lui Istvan Kovacs!

Decizia reprezentanților UEFA nu a fost susținută de către un specialist în arbitraje din Spania, și anume Pavel Fernandez, specialistul Marca, una dintre cele mai cunoscute publicații sportive din Europa.

”Azi, la ’Clubul de Comediei. Slovenul Slavko Vincic, în finala Champions League. Românul Istvan Kovacs, în finala Europa League. Cei doi sunt, cu mici diferențe, cei mai slabi arbitri din elita UEFA. Mă retrag într-o peșteră. La revedere!”, a transmis Pavel Fernandez, pe pagina sa de Twitter.

Reacția ieșită din comun a specialistului a apărut, în prealabil, după ce Kovacs a fost criticat de către spanioli, în urma deciziilor sale luate în partida Barcelona – PSG (scor 1-4, din sferturile Champions League). Centralul român l-a eliminat pe Roland Araujo, fundașul central al catalanilor, în minutul 29 (care a comis un fault din poziție de ultim apărător).

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed