Istvan Kovacs n-a condus niciun meci la Cupa Mondială, dar are ce povesti: `Am avut ocazia, e unic!`

Românii s-au bucurat că după mulți ani arbitrii de la noi au reușit să prindă un turneu de Campionat Mondial. Istvan Kovacs a participat la Cupa Mondială din Qatar, alături de asistenții Mihai Artene și Vasile Marinescu. Dar nu a primit niciun meci, la centru.

Kovacs a fost însă delegat la opt meciuri, ca rezervă. Și a plecat cu aproape 2oo de mii de euro mai bogat. Însă experiența trăită acolo a fost la fel de valoroasă, a povestit cel mai bine cotat arbitru român.

”Nu am avut ocazia până la turneul final din Qatar să fiu implicat vreodată într-o partidă a unei naționale latino-americane. Din fericire, am avut această șansă acum, fiind delegat în brigada de la Argentina – Mexic. Și a fost… unic! Atmosfera creată de suporterii ambelor reprezentative e greu de descris în cuvinte. Nu am mai trăit așa ceva”, a spus Istvan Kovacs, citat de Playsport.

Kovacs a fost plăcut surprins și de susținerea puternică pe care i-au oferit-o românii. ”Chiar am rămas impresionat de câte mesaje de felicitare și susținere au ajuns la mine de pretutindeni, m-am simțit apreciat și voi fi recunoscător mereu celor care cred în mine”, a transmis Istvan Kovacs.

MECIURILE LA CARE A FOST DELEGAT KOVACS:

Qatar – Ecuador 0-2
Uruguay – Coreea de Sud 0-0
Argentina – Mexic 2-0
Spania – Germania 1-1
Ecuador – Senegal 1-2
Arabia Saudită – Mexic 1-2
Croația – Belgia 0-0
Portugalia – Elveția 6-1

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed