Istvan Kovacs, făcut praf în direct! Adrian Porumboiu cere măsuri extreme. Ce trebuie să se întâmple cu arbitrul

Istvan Kovacs, făcut praf în direct! Adrian Porumboiu cere masuri extreme. S-a aflat ce trebuie să se întâmple cu arbitrul. Greșelile de la meciul Sepsi – CSU Craiova i-au pus capac.

Meciul dintre Sepsi și CSU Craiova, din etapa cu numărul 24, s-a terminat cu scorul de 3-1 în favoarea oltenilor.

Istvan Kovacs, făcut praf în direct! Adrian Porumboiu cere masuri extreme

După meciul din etapa cu numărul 24, au existat foarte multe controverse la adresa arbitrajului prestat de central. Adrian Porumboiu, fostul arbitru, nu s-a mai abținut și l-a atacat direct pe Istvan Kovacs.

Acesta este îngrijorat că, din cauza faptului că Ovidiu Haţegan nu este încă refăcut complet după infarctul suferit, Kovacs va fi prezent și la EURO 2024.

„N-am văzut meciul dintre Sepsi şi Craiova, aveam şi alte treburi. Dar eu nu mă uit la Istvan Kovacs, indiferent de nivelul la care arbitrează. Eu ştiu ce a făcut înainte, multe chestiuni ştiu, deci mă aştept la orice de la el. Locul la EURO era al lui Haţegan, nu al lui Kovacs. Eu pe Kovacs nu l-as ţine nici măcar în prima ligă.

Dar nu pot să îl înjur pe Vassaras pentru că politica asta a lui avantajează arbitrii români. Probabil nu e refăcut complet Haţegan”, a declarat Adrian Porumboiu la Orange Sport TV.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed