Adrian Porumboiu a dat verdictul! Ce spune despre mutarea momentului în arbitrajul din România. Ar fi un adevărat cutremur

Adrian Porumboiu a dat verdictul! S-a aflat ce spune despre mutarea momentului în arbitrajul din România. Ar fi un adevărat cutremur. Omul lui Răzvan Burleanu ar urma să fie dat la o parte.

Adrian Porumboiu a vorbit despre posibilitate de a prelua șefia CCA împreună cu Ion Crăciunescu și Ioan Igna.

Adrian Porumboiu a dat verdictul!

După ce Ion Crăciunescu și-a exprimat dorința de a prelua șefia Comisiei Centrale a Arbitrilor împreună cu Ioan Igna și Adrian Porumboiu, din cauza faptului că nu este mulțumit de cum grecul Kyros Vassaras conduce instituția, fostul mare arbitru a dat de înțeles, pentru prosport.ro, că nu ia în calcul acest lucru.

„Pentru mine e târziu, vin de pe drum, e noapte afară, e târziu (n.r. râde). Ar fi trebuit să o dea pe întuneric, el e născut noaptea, iar eu sunt născut ziua, în aceeași zi. Nu exagerez, e o realitate. Igna, la vârstă pe care o are, cred că știe câți ani are, e mai verde ca toți. Nu e niciun fel de glumă

Igna e o somitate a arbitrajului și un om de toată ispravă. Vorbesc așa frumos despre el pentru că este singurul din foștii arbitri căruia îi port un respect deosebit. Cât a fost șef la Comisia Centrală a Arbitrilor, Vaslui nu a fost niciodată dezavantajată, pentru că le-a spus arbitrilor să arbitreze cum a arbitrat Porumboiu. Drept dovadă, așa a procedat arbitrul. Alții… Hai să trecem peste”, a spus Adrian Porumboiu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed