Ionuț Radu, din nou magistral. Antrenorul lui Cremonese l-a declarat omul meciului

Portarul român, Ionuț Radu, este din ce în ce mai apreciat la Cremonese după ultimele meciuri în care a contribuit providențial la punctele obținute de echipa lui.

Cu Ionuț Radu și Vlad Chiricheș titulari, Cremonese a reușit un rezultat fantastic, 1-1, în deplasarea de la revelația începutului de sezon, Atalanta.

Antrenorul lui Cremonese are încredere deplină în Ionuț Radu.

Massimiliano Alvini a remarcat importanţa lui Ionuţ Radu, chiar dacă a greşit decisiv în meciul cu Fiorentina din prima etapă. Portarul român a avut intervenții excepționale în următoarele partide și a fost mai tot timpul cel mai bun jucător a lui Cremonese în partidele de campionat.

„Nu numai eu am avut încredere în el, întreaga echipă Cremonese a avut. Aş vrea să subliniez declaraţia pe care clubul a dat-o despre băiat după greşeala din prima etapă. Merită încredere, în privinţa caracterului şi la nivel tehnic e foarte bun. Cel mai bun de pe teren în meciul cu Atalanta?

A fost etichetat foarte repede pentru o greşeală pe care a făcut-o în sezonul trecut, o greşeală care se poate întâmpla. E un băiat sensibil, am muncit foarte mult ca să-l ajutăm. Avem încredere în el şi are evoluţii bune acum. Vrem ca el să continue să progreseze pe această cale”, a spus tehnicianul lui Cremonese conform Inter News.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari