Ionuț Radu, din nou magistral. Antrenorul lui Cremonese l-a declarat omul meciului

Portarul român, Ionuț Radu, este din ce în ce mai apreciat la Cremonese după ultimele meciuri în care a contribuit providențial la punctele obținute de echipa lui.

Cu Ionuț Radu și Vlad Chiricheș titulari, Cremonese a reușit un rezultat fantastic, 1-1, în deplasarea de la revelația începutului de sezon, Atalanta.

Antrenorul lui Cremonese are încredere deplină în Ionuț Radu.

Massimiliano Alvini a remarcat importanţa lui Ionuţ Radu, chiar dacă a greşit decisiv în meciul cu Fiorentina din prima etapă. Portarul român a avut intervenții excepționale în următoarele partide și a fost mai tot timpul cel mai bun jucător a lui Cremonese în partidele de campionat.

„Nu numai eu am avut încredere în el, întreaga echipă Cremonese a avut. Aş vrea să subliniez declaraţia pe care clubul a dat-o despre băiat după greşeala din prima etapă. Merită încredere, în privinţa caracterului şi la nivel tehnic e foarte bun. Cel mai bun de pe teren în meciul cu Atalanta?

A fost etichetat foarte repede pentru o greşeală pe care a făcut-o în sezonul trecut, o greşeală care se poate întâmpla. E un băiat sensibil, am muncit foarte mult ca să-l ajutăm. Avem încredere în el şi are evoluţii bune acum. Vrem ca el să continue să progreseze pe această cale”, a spus tehnicianul lui Cremonese conform Inter News.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed