Ionuț Radu a reușit să treacă cu greu peste momentele dificile de la Inter. ‘Am fost la pământ. Trebuie să înveți din greșeli’

Ionuț Radu a jucat pentru Inter doar două partide sezonul trecut. Acum a decis să plece la Cremonese unde speră că va avea șansa să joace mai mult.

Goalkeeper-ul a trecut prin momente dificile la Inter, mai ales după ce a căzut în dizgrația fanilor. Românul a făcut o gafă majoră în meciul cu Bologna – Inter 2-1, eroare care a scos-o pe Inter din lupta pentru titlu.

Ionuț Radu a vorbit despre perioada neagră prin care a trecut într-un interviu acordat presei din Italia.

„În acea zi am fost la pământ. A fost o perioadă grea pentru mine. Îmi amintesc bine cuvintele lui Samir Handanovic. Avea dreptate când spunea că trebuie să te ridici și să muncești mai mult. Să înveți din greșeli.”, a spus românul pentru gazzetta.it.

Portarul a fost împrumutat de Inter la Cremonese și speră ca va avea șansa să joace mai mult.

„Este oportunitatea potrivită de a o lua de la capăt și de a-mi demonstra valoarea, cum nu am reușit în ultimii doi ani. Am venit cu dorință și determinare. Acum trebuie să mă concentrez pe prezent. După două sezoane grele, asta e o provocare pentru mine. Sper să obțin rezultatele dorite și să rămân pe drumul cel bun. Sunt într-o echipă care a promovat după 26 de ani”, a mai spus Ionuț Radu.

Românul recunoaște că Inter rămâne favorita lui în Serie A.

Inter rămâne una dintre favoritele mele și mi-aș dori să ia titlu. O întoarcere la Inter? Trebuie să mă concentrez asupra prezentului și să mă descurc bine aici, la Cremona

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed