Ionuţ Lupescu, atac dur la adresa lui Răzvan Burleanu: ‘Oamenii sunt paraleli cu fotbalul!’ Ce spune despre o nouă candidatură la şefia FRF

Ionuţ Lupescu a lansat un atac dur la adresa şefului FRF, Răzvan Burleanu. Fostul jucător îl consideră pe preşedintele Federaţiei vonovat de rezultatele proaste ale tricolorilor. Mai mult, Lupescu a vorbit şi despre o nouă candidatură la şefia FRF.

În urmă cu 4 ani, Lupescu a fost desfiinţat pur şi simplu la alegeri de Răzvan Burleanu. Actualul preşedinte al Federaţiei a luat 168 de voturi la scrutinul din 2018, faţă de cele 78 ale lui Lupescu.

Ionuţ Lupescu, atac dur la adresa lui Răzvan Burleanu

Ionuț Lupescu spune că nu va mai candida niciodată pentru președinția Federației Române de Fotbal. „E singurul lucru pe care încă nu l-am făcut în fotbal (n.r. – ocuparea unei funcții la un club), în rest le-am făcut cam pe toate. Am avut vreo două-trei, discuții, dar n-au fost ceea ce am vrut eu. Cu UEFA nu mai am nicio legătură de când am mers în Arabia Saudită. După 15 ani, am decis să-mi iau o vacanță mai lungă, de câteva luni, apoi vom vedea din octombrie ce va fi.

Nu mă mai interesează de Federație. Poate să fie Burleanu și la al patrulea mandat, pe mine nu mă mai interesează. Problema e că marea majoritate a membrilor, 270, câți or fi, (n.r. – face referire la membrii afiliați care au drept de vot), sunt de aceeași speță.

Te întrebi de ce fotbalul la nivel de copii și juniori este unde este, de ce nu avem educație cum trebuie pentru antrenori, de ce competițiile noastre nu sunt așa cum ar trebui să fie. Sunt oameni paraleli cu fotbalul!

Am venit, am încercat, nu s-a vrut, acum la revedere! Să facă alții, nu-i nicio problemă”, a spus Lupescu,  în direct la Digisport.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

  1. Sunt varza tot staff-ul lui Burleanu ca și el de astfel. Știți vorba aia spune mi cu cine umbli ca să ți spun cine ești. Aici e vorba doar de banii. Uitați vă la Unguri ce face dacă investesc în fotbal nu în vile și vacanțe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed