Ionel Ganea a luat foc. Totul s-a întâmplat în direct: „Doi nenorociți”

Încep să apară din ce în ce mai multe reacții de la oamenii din fotbal după ce meciul dintre Sepsi și FCU Craiova a fost oprit din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor olteni.

Ionel Ganea a dat de pământ cu arbitrul Andrei Chivulete, dar și cu observatorul meciului, Octavian Goga. De asemenea, fostul internațional a lăudat atitudinea oficialilor de la Sepsi după ce aceștia au anunțat că își doresc ca meciul să se rejoace.

„Am văzut declarațiile lui Hadnagy că vrea să se rejoace meciul, ar fi fair-play. Nu poți să-ți bați joc de munca unor jucători. Nu s-a mai întâmplat nicăieri în fotbalul mondial ce au făcut Chivulete și cu Goga. Nu? Rasismul, xenofobia, drogurile și prostituția nu o să dispară niciodată de pe lumea asta. Nu ai cum să le oprești. Cel mai bun arbitru e Istvan Kovacs.

De ce nu a oprit niciun meci de fotbal? Respectă jucătorii. Când s-au făcut scandări rasiste împotriva Rapidului nu s-a oprit niciodată meciul. De ce?

Părerea mea e că ar trebui să se ia atitudine, e foarte grav ce au făcut. Doi nenorociți! Ar trebui expulzați din țară ăștia. Unde a crescut Chivulete? În România! Unde s-a născut? În România! Unde s-a afirmat? În România!”, a spus Ionel Ganea, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Comisia de Disciplină a FRF va lua o decizie în acest caz miercuri.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed