Ion Ţiriac nu s-a mai abţinut! Magnatul face revoluţie în România. Dezvăluiri fabuloase ale fostului jucător de tenis

Ion Ţiriac nu s-a mai abţinut! Magnatul face revoluţie în România. Dezvăluiri fabuloase ale fostului jucător de tenis. Discursul impresionant pe care l-a ținut la aniversarea de 10 ani de la inaugurarea Țiriac Collection.

Colecția auto pe care o deține Ion Țiriac a primit foarte multi vizitatori de-a lungul celor 10 ani. Atât pasionați auto cât și oamenii care erau doar interesați de colecția pe care magnatul o deține.

Ion Ţiriac nu s-a mai abţinut!

Prezent la eveniment, Ion Țiriac și-a adus aminte de câteva momente legate de colecție și a împărtășit câteva dintre planurile pe care le are pentru viitorul Țiriac Collection.

„Ce vedeți dumneavoastră aici, a început ca o idee. N-am avut niciodată, nu speranța, ideea ca să fac o colecție ca omul să intre în ea. O mașină, două, trei, cinci, șase, șapte, zece, doișpe, nu știu câte. S-a ajuns undeva aproape de 400, exact nu știu să vă spun.

Se mărește și se mărește mereu, în fiecare zi. Vorbeam de Ferrari, vin alte trei Ferrari în următoarele două, trei luni. Vorbeam de Porsche, am obținut o treabă pe care nu credeam că o obțin. Porsche a făcut 70 de mașini (…) care sunt mașini de circuit, deci nu merg pe stradă”, a mai adăugat el. Astfel, vom vedea noi adiții colecției în perioada ce urmează.
Întrebat care este mașina sa preferată, Ion Țiriac a răspuns: „Mașina care îmi place cel mai mult e cea pe care am cumpărat-o duminică. Am fost la Abu Dhabi, la Formula 1 și am cumpărat un Rolls-Royce din 2004, care are numai 500 de kilometri. Este un Phantom special”, a declarat Ion Țiriac.

În perioada imediat următoare, Țiriac Collection se va închide pentru o perioadă de 3 luni, pentru extindere. Fostul mare jucător de tenis va adăuga la colecție încă 100 de mașini.

Monopost-ul de Formula 1, Red Bull RB6, mașină care i-a asigurat lui Sebastian Vettel titlul de campion în 2010, este ultima atracție adăugată la colecție de către Țiriac.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed