Fiul lui Enzo Ferrari a venit în România să vadă galeria Țiriac Collection

Piero Ferrari, acționar și vicepreședinte al renumitei companii auto Ferrari, a vizitat astăzi galeria Țiriac Collection. Acesta a fost însoțit de partenera sa de origine română, Romina Ferrari. La final, cei doi au declarat că sunt uimiți de unicitatea acesteia la nivel internațional.

Unicul fiu în viață al celebrului fondator al scuderiei și mărcii Ferrari, Enzo Ferrari, Piero Ferrari este în continuare implicat în afacerile celui mai cunoscut brand auto italian al tuturor timpurilor.

„Sunt fascinat de măreția  acestui loc unic, o colecție impresionantă de mașini de istorice și modele de ultimă generație, serie limitată.”, a declarat Piero Ferrari.

Piero Ferrari s-a aflat astfel la a doua sa vizită la Țiriac Collection, după ce la finalul anului 2020 l-a însoțit pe Ion Țiriac la galeria auto din Otopeni.

În cadrul galeriei Țiriac Collection, Piero Ferrari a putut admira 16 unități Ferrari expuse, din totalul de 22 de modele Ferrari incluse în colecție, fabricate în perioada 1972 – 2021: Ferrari Dino, Ferrari 458 Ferrari Speciale Aperta, Ferrari SF90 Stradale, Ferrari Monza SP2, Ferrari LaFerrari F150, Ferrari Scuderia Spider, Ferrari Maranello, Ferrari F110ABE (Testarosa), Ferrari F106AL (308GT4), Ferrari F101CL, Ferrari California, Ferrari F40, Ferrari 599 GTO F1, Ferrari 812 Superfast, Ferrari 512BB, Ferrari F12 Berlinetta.

În plus, galeria Țiriac Collection urmează să fie completată în curând de modelul Ferrari Daytona din 2022, aflat în curs de producție. Colecția auto este deschisă publicului larg de vineri până duminică, în intervalul orar 10:00-19:00, la locația din Otopeni.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed