Ion Ţiriac nu s-a mai abţinut! Atac dur la adresa lui Nicuşor Dan. Ce l-a enervat pe cel mai bogat român

Ion Ţiriac nu s-a mai abţinut! Atac dur la adresa lui Nicuşor Dan. S-a aflat ce l-a enervat pe cel mai bogat român. Magnatul a vorbit despre una dintre marile sale dorinţe. Un circuit de Formula 1 în România.

Ion Ţiriac a prezentat bolidul RB6 Oracle Red Bull Racing la salonul Țiriac Auto din Otopeni. Este prima mașină de Formula 1 din colecția sa. Magnatul a fost întrebat despre posibilitatea deschiderii unui circuit de Formula 1 în România.

Ion Ţiriac nu s-a mai abţinut!

Ion Țiriac nu are mari speranţe. A spus că o discuție în acest sens a mai avut loc și în trecut, doar că nu s-a făcut nimic în acest sens. ”Cred că sunt mai bine de 20 de ani când nişte oameni cu inimă mare au spus că fac un circuit de Formula 1. Şi oamenii (n.r. – organizatorii F1) au venit o dată, de două ori, de trei ori, până când Ecclestone (n.r. – fostul director executiv al Formulei 1) mi-a spus ‘Unde’? Întâi s-a spus de Bucureşti, dar e foarte greu să faci în oraş. Ne uităm la Monte Carlo, apoi la Mamaia sau la Constanţa, că acolo avem hoteluri. Dar cei care vin la cursă, mai vor şi altceva pe lângă.

Aşa că e greu să ai un Mare Premiu, pentru că vin până la 300.000 de oameni. Un circuit s-a făcut pe vremuri şi cu 100 de milioane, dar a ajuns acum la un miliard, cum e cel de la Abu Dhabi. Şi atunci cum faci să îţi dea nenea Nicuşor (n.r. – primarul Capitalei Nicuşor Dan) undeva la 300 de milioane în fiecare an pentru Formula 1? Noi nu dăm 300 de dolari, dar 300 de milioane de dolari… aşa că mai aşteptăm”, a mai spus Ţiriac.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed