Ion Țiriac i-a dat ordin lui Gică Hagi! Ce este obligat să facă antrenorul Farului. Doar așa își poate reveni România

Ion Țiriac i-a dat ordin lui Gică Hagi! S-a aflat ce este obligat să facă antrenorul Farului. Doar așa își poate reveni România. Antrenorul de la Farul este singura soluție pentru echipa națională.

Fostul mare tenisman a vorbit despre calificarea României la EURO 2024.

Ion Țiriac i-a dat ordin lui Gică Hagi!

Ion Țiriac crede că Gică Hagi este singura persoană care poate crește nivelul fotbalului din România, prin înființarea mai moltor Academii de fotbal.

Părerea fostului tenisman este că mai multe academii de fotbal pot crea jucători vrednici să se bată cu marile forțe.

„E o gură de aur senzațională pe care această echipă a dăruit-o poporului român. Pe mine echipa națională m-a costat o enormitate. Ajungeam dimineața în țara aia și plecam seara înapoi, pe vremea când ne calificam și eram în primele 5-10 din lume. În mod normal, ar trebui să mă duc.

Am bătut Israel, am bătut Elveția… Să sperăm… dacă vreți să faceți fotbal, spuneți-i lui Hagi să mai facă încă 20 de academii ca la el și atunci în 20 de ani vom avea fotbal la nivel mondial”, a spus Ion Țiriac, potrivit as.ro.

Serbia se teme de echipa națională a României

Preşedintele federaţiei nu își dorește ca la tragerea de sorți care va avea loc pe 2 decembrie, să pice în aceași grupă cu România. Dragan Dzajic este de părere că România este un adversar pe măsură, care are putere.

„Trebuie să fim moderați înainte de tragerea la sorți pentru Campionatul European. Nu trebuie să ne gândim că vom câștiga toate meciurile acum. Tragerea e în această săptămână la Hamburg, iar acum mă veți întreba pe cine aș vrea în grupă.

Toți putem să ne dorim diverse echipe, însă dorințele sunt o chestiune, iar realitatea este alta. Indiferent de tragere vom avea parte de adversari dificili. Acum nu pot spune nu numai Germaniei, Spaniei sau Franței. Sunt echipe dificile, dar și România este o echipă dificilă. Sau Doamne ferește să fie Albania.

Toate aceste echipe ne pot pune anumite probleme. Noi trebuie să apreciem succesul jucătorilor noștri, însă nu să îl supraevaluăm. Trebuie să fim realiști pentru a putea face un pas înainte”, a declarat Dragan Dzajic, potrivit blic.rs.

Campionatul European din 2024 va avea loc în Germania, între perioada 14 iunie – 14 iulie.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed