Ion Ţiriac face revoluţie în România! Anunţ de ultimă oră al magnatului. Este foarte important

Ion Ţiriac face revoluţie în România! Anunţ de ultimă oră al magnatului. Este foarte important ceea ce urmează să se întâmple în ţara noastră chiar de anul viitor. Este un mare pas înainte.

Ion Ţiriac a dezvăluit ce urmează să se întâmple în România chiar din 2024. Ţara noastră nu va putea organiza un turneu de calibru ATP 500 în sezonul 2024. Totuşi, magantul anunţă întoarcerea competiției de calibru ATP 250 în România.

Ion Ţiriac face revoluţie în România!

Ion Țiriac a dezvăluit că va readuce turneul ATP 250 la București, în primăvara anului viitor. Competiţia se va desfăşura în săptămânile premergătoare turneului de la Roland Garros.

Miliardarul român i-a mulțumit lui Dumnezeu, dar și oficialilor ATP pentru că nu i-au acordat licența de organizare a unei competiții de calibru ATP 500. Asta pentru că acest efort era imposibil de pus la punct.

„Era imposibil de făcut. Și acum mă gândesc ce trebuia să facem noi: stadion de 10,000 de locuri cu acoperiș, costa 80 de milioane. După care, premiile ajungeau la 3,5 milioane de euro. Trebuia să scoți undeva la șapte milioane pentru o săptămână, în București, pentru un eveniment sportiv.

Turneul ATP 250 este în regulă, avem aceeași publicitate, aproape, ca în competiția de 500 de puncte. O să facem și stadionul, o să dureze un an, un an și jumătate, tot la Otopeni. Turneul e reușit. Sperăm să aducem publicul din nou nu doar la tenis… eu n-am pomenit în tinerețea mea să văd ce am văzut acum, meci de fotbal cu 200 de persoane în tribune,” a declarat Ion Țiriac.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed