Ion Țiriac, declarație halucinantă. În ce țară ar vrea să se mute miliardarul român: `Între un hoț și un prost, aleg hoțul`

Ion Țiriac, al 2-lea cel mai bogat romând conform clasamentelor de specialitate, ar lua în calcul varianta să părăsească România.

Miliardarul român are un mare regret și a dezvăluit că ar schimba un lucru din viața lui dacă ar putea da timpul înapoi.

Ion Țiriac ar vrea să se mute în China

Fostul tenismen consideră că ar fi putut produce mult mai mulți bani dacă ar fi locult într-o altă țară.

Țiriac consideră că în zilele noastre, oamenii nu acordă suficient interes unei țări precum China.

”I-aș îndemna pe români să privească înapoi în timp. Pentru a studia istoria. Pentru a înțelege de unde vine toată lumea, unde sunt acum și încotro ar putea merge. Nu numai țările, dar și oameni și companii.

În zilele noastre, oamenii nu acordă suficientă importanță Chinei. Din fericire, sau din păcate, pentru toate scopurile, China este ca un continent, nu o țară. Sunt atât de mulți, încât doar consumul îi poate face prima țară din lume. Așa că, ținând cont de acestea, dacă aș avea 30 de ani acum, m-aș muta în China.

Eu, între un hoț și un prost, aleg hoțul”a declarat Ion Țiriac într-un interviu acordat pentru o revistă destinată pasionaților de mașini Porsche.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed