Ion Ţiriac, avertisment devastator! Probleme uriaşe pentru România. Ce urmează să se întâmple

Ion Ţiriac, avertisment devastator! Probleme uriaşe pentru România. S-a aflat ce urmează să se întâmple. Magnatul a făcut o previziune sumbră pentru  ţara noastră pentru Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024.

Ion Ţiriac spune că este resemnat. România va avea mari probleme la Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024.

Ion Ţiriac, avertisment devastator!

România are deja o sportivă calificată pentru 2024. Este vorba despre Delvine Relin Meringor, atleta de origine kenyană legitimată la CSA Steaua. Ion Ţiriac nu-şi face însă alte speranţe.

Spune că David Popovici, care a bătut record după record în ultimii ani, este doar o excepție. În acest sens, fostul jucător de tenis s-a arătat resemnat în privința sportivilor care vor obține calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris.

„Eu cred că din nou ne așteptăm numai la excepții, pentru că bază nu avem, hai să o recunoaștem! Bază nu avem de unde să culegem, că nu am semănat și atunci dacă nu semeni, nu ai de unde.

Excepții începem cu Nadia și terminăm cu Năstase sau cu Hagi sau cu cine dorești dumneata și atunci nu știu de unde sare iepurele. Am terminat cu primele zece în lume, am terminat cu Sydney, ba chiar și cu Atena, nu mai e!

Domnul Popovici este, din nou, o excepție de la regulă, este un talent ieșit din comun, a avut o performanță superbă și o înălțare într-un an care e de neconceput. E o excepție domnul Popovici, să sperăm că rămâne excepția destul de lungă, ca să îi spun așa”, a spus Ion Țiriac, în cadrul unei conferințe de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

  1. Tiriac cred ca-i neam cu becali dar nu vrea sa recunoasca, ce-i mai place sa se bage in seama ! Singurul lucru la care se pricepe e sa faca bani profitand de coruptia din Ro, e doar un smecher tupeist, in niciun caz educat ! Ref. la Paris 2024 cele mai mari sanse la medalii de aur le au canotoarele noastre, in special echipajul de 2 vasle (s. Radis & A. Bodnar) la care singura necunoscuta va fi cate barci le vor da in fata celor de pe locul 2 ! D. Popovici are sansele lui, destul de mari, ii dorim succes !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed