Ion Ţiriac a rămas mască! Apropiatul magnatului, umilit în direct. Fosta soţie a dat cărţile pe faţă

Ion Ţiriac a rămas mască! Apropiatul magnatului, umilit în direct. Fosta soţie a dat cărţile pe faţă şi a continuat scandalul. Boris Becker a fost făcut praf de fosta lui soție, Sharlely, cu care se află în scandal.

Protejatul lui Ion Ţiriac fusese primul care o jignise. Boris Becker a spus că aceasta nu s-ar ridica la nivelul de inteligență al primei sale neveste.

Ion Ţiriac a rămas mască!

„Este nevoie de părinți inteligenți pentru a găsi o cale”, spunea Boris Becker, într-un interviu care a fost publicat tocmai de Ziua Mamei. Acesta sugera că i-a fost mult mai ușor să gestioneze situația cu Barbara, prima lui nevastă, în creșterea fiului lor Noah.

După declarațiile neamțului, Sharlely Becker a oferit un răspuns scurt și la obiect. I-a transmis fostului sportiv să fie mai responsabil în relația cu fiul celor, Amadeus. „Boris pare să creadă că este mai inteligent decât toată lumea. Așa că aștept cu nerăbdare să-și îndeplinească în curând obligațiile față de fiul său”, a spus Lilly Becker, citată de The Sun.

Fosta parteneră a lui Boris Becker a atins și subiectul arestării neamțului. „Nu-mi venea să cred ce auzeam pentru că eram convinsă până când judecătorul a dat verdictul că situația va fi mai ușoară”, a spus Sharlely Becker lui Becker la „Piers Morgan Uncensored” de la Talk TV, pentru The Sun.

„Trebuia să-mi păstrez calmul și nu știu cum am reușit să o fac. I-am spus că «tata nu a respectat legea și a fost obraznic». Este curios și i-am spus că toți facem greșeli”, a recunoscut Lilly Becker.

Ion Țiriac îl apără pe Boris Becker. A fost mereu alături de neamţ, conform prosport.ro. „Boris Becker este un fenomen deosebit, un talent enorm, un băiat deștept. Nu a știu să se înconjoare de cine trebuie după ce l-am lăsat. El și-a făcut treburile lui și așa mai departe după ce ne-am despărțit…

Nu e un mincinos, nu e un pungaș, eu și acum declar că el acolo nu a mințit, nu știa adus aminte, nu a știut. Eu i-am spus de la 14 ani că trebuie să aibă grijă la oamenii din jurul său.

I-am spus: Două lucruri nu am să fac pentru tine: 1. Nu mă ocup de investiții, trebuie să te înțelegi cu banca să îți dea 20-30-40 de milioane pe an pentru că ai destul. 2. Nu mă ocup nici când vine vorba de legalitate, de taxe, eu nu sunt avocat, i-am zis să își ia om de taxe.

Ce oameni și-a luat în jurul său, ce a făcut, nu știu… Dar văd că a ieșit din pușcărie, nu m-a găsit, l-a găsit pe Cosmin al meu ca să îmi mulțumească. Dar a meritat. Spune: Am mai luat o lecție, nu am ce să fac, nu faceți ca mine în treaba aia. Faceți ca mine în treaba astalaltă”, a spus magnatul.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed