Ion Ţiriac a dat marea lovitură! Imagini virale cu cel mai bogat român. Magnatul a dat cărţile pe faţă

Ion Ţiriac a dat marea lovitură! Imagini virale cu cel mai bogat român. Magnatul a dat cărţile pe faţă. Cea mai tare maşină din Formula 1, Red Bull Racing, a ajuns la Țiriac Collection.

Ion Ţiriac, cunoscut ca un mare amator de maşini, a adus campioana mondială în România.

Ion Ţiriac a dat marea lovitură!

Monopostul RB6 Oracle Red Bull Racing a fost dezvăluit oficial în cadrul unei conferințe de presă desfășurate la Țiriac Collection. Va putea fi văzut de publicul larg în cadrul galeriei de autovehicule din Otopeni.

Weekendul 28-29 octombrie 2023 aduce porți deschise cu acces gratuit publicului larg la Țiriac Collection, cu ocazia integrării showcar-ului Oracle Red Bull Rancing RB6 alături de cele peste 170 de autovehicule prezente în galerie.

Vizitatorii vor fi totodată întâmpinați cu momente experiențiale unice pregătite în colaborare cu echipa Red Bull Racing. “În urmă cu 50 de ani, am avut onoarea de a-l cunoaște pe Dietrich Mateschitz, fondator vizionar al Red Bull, inventatorul acestei băuturi.

M-am întrebat atunci despre semnificația construirii unui brand atât de notoriu. Din nefericire, acest om remarcabil ne-a părăsit cu doar câteva luni în urmă. În același timp, am avut oportunitatea de a-l cunoaște și pe fiul său.

Timp de multă vreme, am visat să adaug la colecția mea o mașină de Formula 1, conștient fiind de raritatea și costul acestor piese. Recent, am primit cadou o astfel de mașină, oferită cu generozitate de tânărul Mateschitz. Îi sunt profund recunoscător. Colecția noastră acum se poate mândri cu un exemplar care are titluri importante în palmares.

Este totodată și un reper în istoria echipei Oracle Red Bull Racing. Pentru mine, cea mai mare fericire acum este că pot oferi, în special, copiilor oportunitea de a admira această mașină, alături de celelalte autovehicule din colecție”, a declarat Ion Țiriac în cadrul conferinței de presă.

Monopostul RB6 a obținut 20 de apariții pe podium, a câștigat 9 curse și a acumulat un total de 498 de puncte, pornind din pole position de 15 ori. În sezonul 2010 al Campionatului Mondial de Formula 1, Red Bull Racing a produs un monopost remarcabil, RB6.

 

Monopostul RB6 a condus echipa Red Bull Racing la primul său titlu de Campion Mondial la Constructori. I-a adus lui Sebastian Vettel titlul de campion mondial la piloți în 2010.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed