Ioan Ovidiu Sabău face anunţul serii! Obiectiv clar al celor de la U Cluj după victoria cu Botoşani: ‘E foarte greu să faci spectacol’ + Obiectiv clar al şepcilor roşii în play-out

Ioan Ovidiu Sabău face anunţul serii! Obiectiv clar al celor de la U Cluj după victoria cu Botoşani. Şepcile roşii au bătut cu 3-0 şi sunt lideri în play-out. Pare că nu mai au probleme cu evitarea retrogradării.

Ioan Ovidiu Sabău speră că echipă sa a trecut peste şocul ratării play-off-ului. Acum, visează la un baraj pentru un loc de Conference League.

Ioan Ovidiu Sabău face anunţul serii!

„Am avut mari emoţii, ştiam că va fi greu. E o victorie. Îi felicit pe jucători. Şi această victorie sper să ne elibereze de presiunea asta. E foarte greu să faci spectacol în play-out. Orice înfrângere rişti aiurea. Trebuia să începem cu bine acel play-out”, a spus Sabău, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Ioan Ovidiu Sabău a vorbit după victoria, la scor de neprezentare, în faţa celor de la FC Botoşani. Vrea victorii pe linie în următoarele 8 etape de play-out. „Azi ne-am descurcat mai bine cu o echipă mai slabă ca noi înseamnă că ne-am revenit”, a mai spus Sabău, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed