Ioan Ovidiu Sabau face anunțul serii! Ce l-a nemulțumit după egalul cu UTA: ‘Nu am multe de zis’ + Obiectivul șepcilor roșii pe finalul sezonului

Ioan Ovidiu Sabău a fost nemulțumit după meciul în care elevii săi au reușit doar un rezultat de egalitate. Antrenorul a anunțat clar care este obiectivul echipei sale.

U Cluj a terminat la egalitate meciul cu UTA, scor 0-0, în a doua etapă din play-out. Formația lui Ioan Ovidiu Sabău este pe primul loc în clasament, în timp ce UTA este pe poziția a doua.

Ioan Ovidiu Sabău: „Mai bine nu vorbesc după acest meci”

Ioan Ovidiu Sabău a fost nemulțumit de rezultatul din meciul cu UTA. Antrenorul a vorbit și despre obiectivul echipei sale, Cupa României.

„Nu am multe de zis. Mai bine nu vorbesc după acest meci. Apreciez munca jucătorilor, este un punct muncit și meritat.

 Am pregătit să fim mai atenți la faza defensivă. La meciul pierdut 3-1, ne-a adormit adversarul. 

Acum a trebuit să găsim echilibrul. O primă repriză destul de bună. În a doua repriză am avut anumite momente de joc bune. 

Au fost momente în acre am luat decizii greșite. Asta este, mergem înainte. Urmează un meci greu, trebuie să ne pregătim. 

(n-r despre Cupa României) Ne dorim să jucăm finala. pentru noi e o competiție importantă. O să văd cum o să alcătuiesc echipa. Nu se pune problema să joc cu a doua echipă.”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău după meci.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed