Ioan Becali, vărul patronului de la FCSB, Gigi Becali, a făcut dezvăluiri incendiare despre modul cum ”premiază” oamenii care îi plac.
Impresarul a povestit în cadrul podcastului ”Tare de Tot”, ce obiceiuri are atunci când vine vorba despre ospătari sau taximetriști.
Ioan Becali, declarații senzaționale
Ioan Becali a dezvăluit că nu poate pleca de la un restaurant fără să lase șpagă angajaților din local.
De la ospătar la bucătari, toată lumea trebuie să fie fericită când pleacă ”Giovanni” din restaurant.
„Asta întotdeauna. La mine nu există parcare, pot să dea 1000 de legi. Dacă sunt la 50-100 de metri de un hotel, las maşina la hotel în faţă. E adevărat, nu se taxează banii ăştia… şpaga la parcare de hotel nu prea se taxează.
Sunt crescut aşa, sunt crescut de mic cu şpaga asta a ospătarilor… până şi la bucătar. Eu mă duc la restaurante frumoase şi vine bucătarul. Bam, bam… trimite şi bucătarului că pasta a fost superbă. Aşa am fost crescut de la 17-18 ani. E greu să te schimbi.
De exemplu ieri am avut o masă… frate-miu a plătit şi i-am zis: ‘Stai că plătesc eu şpaga separat!’. El a plătit cu cardul. Mi-a plăcut, ospătarul a fost gentil. Ei când mă văd zâmbesc, ştiu… eu n-am avut niciodată în viaţa mea nevoie de rezervări. În afară de Londra. În rest, nu. În Franţa, Italia… mai uşor. Eu sunt cunoscut şi în Spania şi Italia. Mă duc în port în Barcelona şi e poză mare cu mine şi Popescu. Sunt oameni pe care i-am văzut după 20 de ani acolo.
Eu de multe ori nu mai aveam bani de taxi, dar şpaga o dădeam şi o luam pe jos. Şpaga ospătarului o dădeam. O luam pe jos… şpaga trebuia să o dau!„, a declarat Giovanni Becali în podcastul „Tare de Tot”.