Ioan Becali a făcut instrucție cu Tavi Popescu, după forma slabă din ultima vreme: `A apărut gustul banilor`

Impresarul Ioan Becali a discutat despre forma slabă în care se află Octavian Popescu și a identificat cauzele declinului ”perlei” lui Gigi Becali.

Ioan Becali este de părere că evoluțiile dezamăgitoare ale lui Tavi Popescu sunt sunt o consecință a presiunii puse pe umerii jucătorului de la FCSB.

Tavi Popescu nu a mai marcat de 4 luni

Giovanni Becali consideră că ”banii” au fost cei care i-au adus schimbarea de formă lui Tavi Popescu și consideră că presiunea unui eventual transfer și-a spus cuvântul asupra tânărului fotbalist.

„Eu cred că era un copil care juca fotbal de plăcere, juca pe aproape nimic, dar îi plăcea, se simțea bine. A continuat pe niște bani, nu foarte mulți, dar a continuat să joace de plăcere. Când au apărut presiunea și gustul banilor, dar și împlinirea a 18 ani, fiind deja un adolescent care devenise major, lucrurile au luat o altă întorsătură.

Probabil că a fost și presiunea cu momentul în care va fi vândut, cu cât va fi vândut și așa mai departe. Eu sper ca această presiune să treacă, să se gândească la faptul că are un salariu decent deocamdată și că poate fi cel care era acum un an.

Ține numai de el, trebuie să uite de bani, de stres, de presiune și trebuie să joace fotbal, pentru că asta e meseria lui și îi place”, a spus Ioan Becali, la Sport Total FM.

Tavi Popescu nu a înscris în acest sezon. Ultimul gol marcat a fost în partida cu CFR Cluj, câștigată de FCSB cu scorul de 3-1, în playoff-ul sezonului trecut.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed