Instanța a stabilit programul de vizită pentru Bebeto și pensia alimentară! Ce are de făcut Reghecampf, până se pronunță divorțul cu Anamaria Prodan

Până să se pronunțe divorțul de Anamaria Prodan, mai este cale lungă. Așa că Laurențiu Reghecampf a cerut prin ordonanță președințială, iar instanța a decis în privința lui Bebeto: va avea dreptul de a-l lua la el acasă pe junior în două weekend-uri din lună, al doilea și al patrulea iar o lună pe an, luna iulie, va sta numai la el, susțin sursele digisport.ro.

Antrenorul e acum liber de contract și a refuzat propunerea celor de la U Craiova 1948, nedorind să o preia pe rivala din oraș a fostei sale echipe.

Reghecampf s-a întors lângă București: locuiește cu actuala sa parteneră Corina Caciuc și cu bebelușul lor, Liam, într-o casă la Brănești. Laurențiu și Corina nu se pot căsători până când antrenorul nu va divorța de Anamaria Prodan.

Judecătorii au mai decis, conform legii, ca Reghe să-i achite lui Laurențiu jr o pensie alimentară lunară în valoare de o treime din veniturile sale, iar banii vor fi virați retroactiv de la data de la care s-a introdus această cerere de ordonanță președințială, adică din februarie 2022.

Reghecampf este acum însă fără serviciu, așa că pensia alimentară, conform legii, va fi în cuantuam de aproximativ 500 de lei, sumă raportată la salariu minim pe economie.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed