Înlocuitorul lui Cristiano Bergodi recunoaşte! Sunt probleme mari la Rapid. Bogdan Lobonţ rupe tăcerea

Înlocuitorul lui Cristiano Bergodi recunoaște faptul că sunt probleme la Rapid. Bogdan Lobonț a dezvăluit ce vrea să facă de pe banca tehnică a echipei de sub podul Grant.

După demiterea lui Cristiano Bergodi, Bogdan Lobonț l-a înlocuit Chiar dacă nu este sigur că va rămâne și în sezonul viitor, în timpul scurt pe care îl are la dispoziție, acesta vrea să ducă echipa din Giulești cât de sus poate.

Bogdan Lobonţ rupe tăcerea. Sunt probleme mari la Rapid

Lobonț a mărturisit, potrivit unui interviu postat pe contul oficial al clubului, faptul că echipa este cu moralul la pământ, însă, promite că vor veni cu forțe proaspete și vor lupta până la final.

„Am primit oportunitatea asta cu mare entuziasm. Același entuziasm vreau să îl transmis jucătorilor, împreună cu colegii mei. Au calitate, au demonstrat asta în atât de multe meciuri.

(n.r. Visezi să câștigi un titlu) A visa nu costă nimic. Important e să ai visuri cât mai mari. La final, munca te răsplătește. Mai devreme sau mai târziu vom reuși să câștigăm și un campionat.

Nu trebuie să ne ascundem. Din punct de vedere mental suntem jos, dar avem forța necesară și ustensilele necesare pentru a ne ridica.

Într-un derby nu contează forma! Ei traversează o perioadă extraordinară, au șanse mari să câștige titlul. Noi avem șansa noastră, suntem în obiectiv.

Am avut atâtea experiențe, și în cariera de jucător, într-un derby jucătorii se auto-depășesc. Nu cred că o să fie diferențe la meciul de sâmbătă.

Și cu Dinamo pe Arena Națională a fost un meci dificil. Mergem să ne jucăm șansa, asigur pe toată lumea că vom lupta pentru fiecare minge și pentru fiecare rezultat.

Toată lumea dorește să ne calificăm în cupele europene. Problema este că trebuie să și vrea acest lucru. Dacă vor dori toți, atunci poate putem să îndeplinim acest obiectiv. Știm ce trebuie să facem! Dar momentan nu pot să vorbesc de șanse”, a mai spus Bogdan Lobonț.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed