Florinel Coman nu s-a mai abţinut! Anunţul serii după egalul cu Rapid: ‘Pe mine mă interesează să iau campionatul’ + Mesaj special pentru Gică Hagi

Florinel Coman nu s-a mai abţinut! Anunţul serii după egalul cu Rapid. Liderul din Superliga a reuşit doar un egal cu Rapid, scor 2-2, dar vedeta celor de la FCSB a spus clar. Formaţia sa merita să câştige.

Florinel Coman regretă că FCSB n-a reuşit să o bată pe Rapid, dar a spus clar. Pentru echipa sa este important titlul, nu duelul cu rivala.

Florinel Coman nu s-a mai abţinut!

„Am vrut să intrăm ca să câştigăm. Am avut 1-0, dar din păcate am primit acel gol. Gol din fază fixă cu Rapid. E un plus faţă de acel 4-0. Pe noi ne interesează diferenţa dintre noi şi locul 2. Am mai ars o etapă şi mergem să câştigăm la Sepsi. Sărbătorim la Sepsi dacă luăm titlul. Important e că ne-am învăţat lecţia, am marcat. Fotbalul e imprevizibil, de la 1-0 se face pentru ei 2-1.

Pe mine mă interesează să iau campionatul. Pentru statistică e rău pentru noi, dar important e că am mai ars o etapă, deci e bine. Nu vreau să simt nimic până nu pun mâna pe trofeu. N-a ieşit niciodată mingea la golul 2. Un arbitraj splendid, foarte frumos, mi-a plăcut. A fost foarte bun, ne-au ţinut în meci. A ştiut să gestioneze momentele şi nervii”, a spus Florinel Coman, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Mai mult, Florinel Coman a vorbit şi despre plecarea de la FCSB. Spune că nu-l interesează criticii. Singura părere pe care o ia în seamă este cea a lui Gică Hagi. „Nu mă interesează nici dacă mă face domnul Radu Naum în toate felurile. Nu mă interesează ce se vorbeşte despre mine. Mă interesează doar părerea domnului Gică Hagi. Îmi dau viaţa pe teren să iau un titlu, nu stau să mă cert cu unul şi cu altul”, a mai spus Coman, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed