Infern pe Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut înainte de FCSB-Rapid. Fanii liderului din Superliga iau cu asalt stadionul

Infern pe Arena Naţională! S-a aflat câte bilete s-au vândut înainte de FCSB-Rapid. Fanii liderului din Superliga iau cu asalt stadionul. Golul lui Florinel Coman şi victoria din Gruia îi mobilizează pe fanii roş-albaştrilor.

FCSB este şi mai aproape de titlu. Sâmbătă seara, pe Arena Naţională, are loc derby-ul cu Rapid. Momentan, s-au vândut deja aproape 30.000 de bilete pentru acest meci.

Câte bilete s-au vândut înainte de FCSB-Rapid

Liderul Peluzei Nord, Gigi Mustață a anunțat ce nebunie a declanșat golul lui Coman pe site-ul pe care se vând biletele. „Hai să îți spun ceva. Aseară, după meci, i-am spus lui lui Gabi. S-a terminat meciul și l-am sunat pe băiatul care se ocupă cu vânzarea de bilete online și primul lucru pe care mi l-a spus a fost ‘Mustață, te rog să mă crezi, în momentul în care Florinel Coman a dat golul, în 10 minute s-au vândut instant 2700 de bilete!’ Nu s-a întâmplat niciodată asta. În 10 minute să se vândă 2700 de bilete.

În acest moment vorbim de 32.000 de bilete. Aseară erau 32.000. Nu știu ce se mai întâmplă la ora asta. Dacă luăm și titlul în fața Rapidului, atunci șansele sunt foarte mari să sărbătorim cu Rapidul, exact ce îmi doream eu.

E foarte frumos să sărbătorești titlul în fața unei rivale”, a declarat Gigi Mustață, liderul Peluzei Nord, conform fanatik.ro.

FCSB îşi poate aconta titlul încă din următoarea etapă. Echipa lui Elias Charalambous trebuie să învingă Rapid sâmbătă seara, pe Arena Naţională. Dar asta nu e tot. CFR Cluj şi CSU Craiova nu trebuie să câştige în această etapă. Astfel, diferenţa de 13 puncte s-ar mări la minim 15, iar titlul ar fi acontat matematic.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed