În sprijinul Georginei! Partenera lui Cristiano Ronaldo, apărată după pozele în care apare plină de celulită!

Cotidianul AS.com a făcut cum a făcut și a reușit să spargă piața după ce a ”furat” poze de senzație cu Cristiano Ronaldo și familia lui în vacanța de la Ibiza.

Însă imaginile au dezavantajat-o teribil pe Georgina Rodriquez, care s-a înfățișat cu o burtică proeminentă și celulită cât cuprinde. Prilej pentru haterii celebrului cuplu să arunce critici către Georgina, care abia dacă și-a revenit după naștere. În aprilie, logodnica lui Cristiano a adus pe lume gemeni, o fată, Bella Esmeralda, și un băiat, însă fiul cel mic n-a supraviețuit.

Criticile primite după apariția respectivelor fotografii au făcut-o să reacționeze. Georgina a urcat pe Instagram Stories două capturi de ecran ale unui articol din revista „Glamour”, în care autoarea îi ia apărarea:

„Vedem o femeie în bikini după ce a dat naștere. Nimic mai mult, nimic mai puțin. Philip Roth a scris cândva că femeile frumoase sunt invizibile.

Dacă considerăm că această afirmație este adevărată, atunci Georgina este cea mai invizibilă femeie – deși este un star TV- grație atractivității sale fizice, a atenției pe care o primește zilnic din partea media și a vieții de lux pe care toată lumea o invidiază.

Dar nimeni nu vede femeia, nimeni nu se gândește prin ce suferințe a trecut, ce temeri are și ce își dorește, ce reprezintă și ce ar putea reprezenta. Nu ar vedea asta nici dacă ar sta pe marginea unei trambuline în largul mării”, scrie în articolul respectiv.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed