Dan Șucu îi ia faţa lui Gigi Becali! Mutări de titlu la Rapid. Jucătorii care vin imediat în Giuleşti

Patronii din Superliga se întrec în transferuri, iar Dan Şucu îi ia faţa lui Gigi Becali! Mutări de titlu la Rapid în această vară. Jucătorii care vin imediat în Giuleşti. Este vorba despre 3 oameni cheie.

Gigi Becali și Dan Șucu au nevoie de jucători noi în următorul sezon. Fiecare are alt obiectiv însă un lucru este comun, transferurile. La Rapid se pregătesc schimbări majore atât în cadrul băncii tehnice cât și al lotului.

Dan Șucu îi ia fața lui Gigi Becali!

Rapid anunță schimbări mari din sezonul viitor. Vrea să aplice altă strategie pusă la punct de ceva timp, de a oferi mai multă încredere jucătorilor tineri, de perspectivă.

Printre ei se află Rareș Pop (18 ani), Cătălin Vulturar (20 de ani) și Claudiu Micovschi (24 de ani). Primii doi au venit de la UTA, doar Claudiu Micovschi de la Avellino, din Serie C.

Cei trei au fost împrumutați până la sfârșitul campionatului la echipa antrenată de Mircea Rednic. Jucătorii au evoluat bine și au ajutat echipa în atingerea obiectivului.
Mircea Rednic a dezvălui în conferința de presă de după Dinamo – UTA, scor final 2-0, ca nu se va mai putea baza pe serviciile jucătorilor aflați în proprietatea Rapidului.

Vulturar, Pop și Micovschi i-au transmis deja antrenorului că dorința lor este de a evolua în Giulești. „Situația e clară, se vor întoarce acolo (n.r. – la Rapid), și-au exprimat dorința ca ei să revină. Și vedem după aia. Eu le doresc să rămână la Rapid.

Știți cum e cu jucătorii împrumutați, n-aș mai vrea să fim în situația asta în care să împrumutăm jucători. E clar, în ultimele meciuri au fost un pic mai relaxați”, a declarat Mircea Rednic.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed