Imaginile durerii. Fostul fotbalist Alexandru Vagner, condus pe ultimul drum

Alexandru Vagner s-a stins din viață pe 30 septembrie. Fostul fotbalist a murit la doar 33 de ani după ce a suferit un infarct.

Familia și prietenii l-au condus astăzi pe ultimul drum. Acesta a fost înmormântat în cimitirul Azuga, din orașul Azuga. Peste 250 de persoane au venit să-i aducă un ultim omagiu lui Alexandru Vagner, potrivit Prosport. Printre cei prezenți s-au numărat numeroși fotbaliști, dar și șefi de cluburi.

”Am fost colegi de bancă la școală, am jucat fotbal împreună… E greu! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a spus Alex Vîrlan.

”Pe lângă faptul că am fost colegi, am fost și buni prieteni. Am făcut ultimele revelioane împreună și încă nu pot să cred că Alex s-a stins. Este o mare pierdere pentru familia stegară”, a spus Horia Popa, acum jucător la SR Brașov, potrivit Prosport.

Alexandru Vagner a acuza o stare de oboseală

Vagner a decis să renunțe la fotbalul profesionist pentru a juca poker în 2018. Acesta declara în trecut că nu regretă decizia luată.

În ultima perioadă, era din ce în ce mai obosit din cauza nopților pierdute în care juca poker. În plus consuma și energizante.

”Ce să fac, să trăiesc de pe o zi pe alta? Ajunsesem să am doar bani de mâncare! Apoi, episoadele Concordia Chiajna şi FC Braşov m-au determinat să renunţ. Am fost păcălit, umilit, ajunsesem să nu mai dorm noaptea de stres! Avantajul la poker este că nu ai un şef, îţi faci programul cum vrei, dacă vreau să-mi iau concediu, nu trebuie să fac cerere. Pot spune că sunt fericit, pentru că acum pot să fac lucruri pe care nu mi le permiteam atunci când jucam fotbal”, spunea fostul fotbalist în trecut.

Dea lungul carierei, Alexandru Vagner a jucat la Gloria Bistrița, FC Baia Mare, Forex Brașov, FCM Târgu Mureș, FC Brașov, Concordia Chiajna, Petrolul Ploiești și SR Brașov.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Neymar a găsit metoda. Ce a făcut pentru ca jucătorii sud-coreeni să nu-l faulteze

Brazilia s-a calificat în sferturile de finală ale Cupe...

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Parteneri
Recomandari