Imaginile care au tăiat respiraţia bărbaţilor! Ce a putut să facă cea mai frumoasă sportivă din România. Dezvăluiri de senzaţie ale acesteia / Foto

Imaginile care au tăiat respiraţia bărbaţilor! S-a aflat ce a putut să facă cea mai frumoasă sportivă din România. Dezvăluiri de senzaţie ale acesteia. Este vorba despre voleibalista care a împărţit acelaşi platou de filmare cu celebrul Smiley.

Sportiva celebră din România care a încins imaginaţia bărbaţilor arată demenţial. Este vorba despre Ioana Hododi. Aceasta a jucat în cel mai recent videoclip al lui Smiley.

Ce a putut să facă cea mai frumoasă sportivă din România

Ioana Hododi prezintă modă pe scenele țării, dar e și componentă a naționalei de volei pe plajă a României. România atacă în weekend calificările la Jocurile Olimpice la volei pe plajă cu un fotomodel în echipă. Este vorba despre Ioana Hododi care are 17 ani. Practică sportul, dar are și o carieră de model. Ea visează să ajungă la Olimpiadă, după care să prezinte moda pe cele mai mari scene ale lumii.

A apărut în cel mai recent videoclip al lui Smiley, ”Aia e”. ”A fost o experiență foarte frumoasă. Ne-am simțit foarte bine toți și Smiley a fost super-ok, a fost super. A durat 12 ore filmarea. Am avut emoții, dar după ce am filmat de câteva ori nu am mai avut probleme”, a dezvăluit Ioana.

Partenera sa din echipă, Ioana Miu, se bucură că are o coechipieră celebră. ”Ioana e o coechipieră foarte populară și îi apreciez toată munca și efortul pe care îl face”, spune Ioana Miu.

Ioana Hododi își împarte timpul între antrenamentele de volei și repetițiile pentru prezentări. ”E greu să fii și fotomodel și voleibalistă. Mă duc la antrenamente în fiecare zi și dacă am cum să mă duc și la modeling, mă duc. Acolo se fac repetiții de mers pe tocuri, de shooting-uri”, a mai spus Ioana Hododi.

Chiar dacă are experiență deja, Ioana recunoaște că pe podium are mai multe emoții decât la meciuri. ”Am emoții mult mai mari pe podium. Se uită multă lume și se observă fiecare greșeală. Anul trecut în vară am învățat să merg pe tocuri. E destul de greu, chiar dacă pare ușor, nu e”, spune sportiva.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed