Imagini virale cu Shakira! Unde a fost văzută vedeta. Pique se va enerva crunt / Video

Imagini virale cu Shakira! S-a aflat unde a fost văzută vedeta. Pique se va enerva crunt. Vedeta s-a întors în Spania, de acolo de unde plecase în urmă cu doar două luni de zile. A fost prezentă la un eveniment important.

Shakira nu a putut sta departe de Spania pentru mult timp. Dacă acum două luni s-a mutat în Miami, împreună cu băieții ei, acum s-a întors la locul faptei.

Imagini virale cu Shakira!

Shakira a plecat din Barcelona, iar acum s-a întors acolo. Cântăreața din Columbia a părăsit Barcelona odată încheiată relația cu Gerard Pique. Ajunsese la un acord cu fostul fotbalist pentru a-și lua băieții împreună cu ea în Statele Unite ale Americii. De atunci, a participat la diferite emisiuni și a fost văzută și la Grand Prix-ul din Formula 1 de la Miami.

Despre Shakira s-a scris că ar fi primit avansuri de la Tom Cruise, cu care a fost surprinsă vorbind la Miami- S-a spus că a avut o aventură şi cu Lewis Hamilton. Cei doi au fost surprinși la o ieșire în oraș cu mai mulți prieteni după cursă.

În acest weekend s-a desfășurat Marele Premiu din Formula 1 de la Barcelona, unde campionul mondial en-titre, Max Verstappen, a ieșit câștigător. Celebritățile nu au lipsit, printre cele mai cunoscute nume numărându-se cele ale lui Neymar, Kylian Mbappe sau Michael Douglas și Catherine Zeta Jones.

O adevărată apariție a fost și Shakira.

Aceasta a ieşit în evidenţă imediat prin modul în care a fost îmbrăcată. A purtat o ținută sexy. Artista a optat pentru o fustă mini albă și o cămașă înflorată, descheiată, prin care i se vedea sutienul.

„E plăcut să fiu înapoi în Barcelona”, a scris Shakira pe Instagram.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed