Imagini virale cu fiica lui Ion Ţiriac! Fanii tinerei nu s-au mai abţinut. Ce a putut să facă fata magnatului / Foto

Imagini virale cu fiica lui Ion Ţiriac! Fanii tinerei nu s-au mai abţinut. S-a aflat ce a putut să facă fata magnatului. Sunt poze demenţiale cu tânăra care a frânt mai multe inimi în ultimii ani.

Unica fiică a lui Ion Ţiriac surprinde din nou. Ioana Ţiriac a postat o nouă imagine de senzaţie pe contul ei de Instagram. Acolo are peste 30.000 de urmăritori.

Imagini virale cu fiica lui Ion Ţiriac!

Fata lui Ion Ţiriac tocmai a împlinit 26 de ani. Totuşi, deşi este fiica celui mai bogat român, Ioana epatează prin frumuseţe şi simplitate. Unul dintre mesajele primite a fost fabulos.„Uitați-vă, coțohârlelor, la cât de bogată este nu își etalează poșeta de firmă în prim plan!„, i-a comentat un urmăritor, fermecat de frumuseţea si simplitatea tinerei.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @ioana_tiriac

Fiica fostului mare jucător de tenis i-a incitat la maxim pe fanii de pe Instagram. „Superbă„, „Ioana, ce frumusețe te-ai făcut!„, „Miss Univers„, „Eşti prea frumoasă„, „Splendidă” sunt doar câteva dintre comentariile primite de către fata magnatului.

Tânăra este stabilită în Statele Unite, dar nu uită de unde a plecat. Se întoarce de multe ori şi în România. A absolvit Facultatea de Economie din Miami şi a decis să se stabilească peste Ocean. Acolo trăieşteîn apartamentul de două milioane de euro primit de la tatăl ei.

Ion Țiriac este cel mai bogat românc, conform presei de specialitate. La începutul anului 2023, cei de la forbes.com au anunţat că averea legendarului jucător de tenis era de 2 miliarde de dolari. Peste doar câteva luni, averea acestui a mai crescut un pic. Specialiştii spun că a ajuns undeva la 2,3 miliarde de dolari.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed