Imagini virale cu fata lui Ion Ţiriac! Apariţie fabuloasă a mezinei magnatului. Fanii nu au mai rezistat / Foto

Imagini virale cu fata lui Ion Ţiriac! Apariţie fabuloasă a mezinei magnatului. Fanii nu au mai rezistat. Tânăra de doar 25 de ani a întors toate privirile la ultima sa apariţie publică.

Fata lui Ion Ţiriac arată senzaţional. Totul s-a întâmplat în urmă cu puţin timp, iar Ioana a ţinut să le arate tot fanilor.

Imagini virale cu fata lui Ion Ţiriac!

Ioana Ţiriac şi-a făcut apariţia la un eveniment într-o rochie mulată care a făcut-o să arate perfect. Fata lui Ion Ţiriac tocmai a terminat Facultatea de Economie din Miami. Acum îşi face de cap.

Tânăra cu aproape 30.000 de urmăritori pe reţelele de socializare i-a înnebunit pe fani cu această apariţie. Aceştia au reacţionat imediat pe Instagram. Mii de oameni au apreciat imaginea şi au reacţionat imediat. Printre aceştia fratele ei, Ion Alexandru Ţiriac şi mama ei, Sophie Ayad.

„Până la lună şi stele şi înapoi. Cea mai frumoasă fată din lume, pe dinăuntru şi pe dinafară”, a fost mesajul scris de Sophie Ayad, în urmă cu câteva zile, la o altă imagine.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @ioana_tiriac

Ioana Natalia este mezina magnatului. Ţiriac mai are doi băieţi. Este vorba despre Ion Alexandru şi Karim.

Potrivit presei de specialitate, Ion Ţiriac a devenit cel mai bogat român în acest an. La începutul lui 2023, averea acestuia ajunsese la 2 miliarde de dolari. Peste doar câteva luni, averea acestuia a sporit. Acum ar avea 2,1 miliarde de dolari.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed