Imagini inedite cu David Popovici. Ce a făcut înainte de a lua startul la Campionatul Mondial de înot din Australia. Video

David Popovici a ajuns la Melbourne și se pregătește pentru Campionatul Mondial de înot.  Kinetoterapeutul Dragoș Luscan a postat câteva imagini surprinse în timp ce campionul mondial și european se antrenează. Cei doi au folosit o minge, iar Popovici a reușit să ”deranjeze” la un moment dat plăcile din tavanul sălii de antrenament.

Campionatele Mondiale de înot în bazin scurt vor avea loc în Australia, între 13-18 decembrie.

David Popovici a plecat în Australia pe 1 decembrie.

David Popovici: „Pentru mine acest Mondial este ca o călătorie”

Tânărul legitimat la Dinamo a recunoscut că nu are un obiectiv stabilit pentru această competiție.

“Ar fi greu de gestionat un Campionat Mondial la finalul anului. Dacă ar fi fost o competiţie de obiectiv mare, pentru că, deşi este un concurs important pentru mulţi, eu încă trebuie să câştig experienţă. Eu acum învăţ. Mai am foarte multe de învăţat de la adversarii mei mai buni decât mine în bazin de 25 metri. Aşa că pentru mine acest Mondial este ca o călătorie în care învăţ”, declara David Popovici în urmă cu aproape o lună.

David Popovici a vorbit şi despre ce îşi doreşte în 2023.

„Vreau să obţin rezultate foarte bune în 2023 la Mondialele în bazin lung, din Japonia, şi sper să pot adăuga câteva clasări bune şi poate şi recorduri. Nu este grabă, dar niciodată nu mă supăr dacă reuşesc să mă autodepăşesc. Pentru mine, 2022 a fost un an glorios, aşa m-am simţit”, a mai zis David Popovici.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari