Ilie Năstase îi sare în ajutor Simonei Halep. Cum își poate relansa cariera. I-a spus clar ce trebuie să facă

Ilie Năstase mesaj clar pentru Simona Halep. S-a aflat ce trebuie să facă fostul lider mondial pentru a-și relansa cariera. Sfatul important pe care fostul mare jucător de tenis i l-a oferit.

Simona Halep a revenit pe teren, după ce a câștigat procesul cu ITIA la TAS, la turneul de 1000 de puncte de la Miami Open, și a fost eliminată din primul tur de către Paula Badosa.

Ilie Năstase vrea să o ajute pe Simona Halep să-și relanseze cariera

Ilie Năstase a vorbit la prosport.ro despre viitorul sportivei pe care o sfătuiește să își reamintească ca a fost locul 1 în lume, și îi amintește că actualul clasamentul nu contează deloc pentru cariera ei. Fostul mare jucător de tenis este convins de faptul că Simona Halep va reveni în forță.

„Simona a fost numărul 1 în lume, nu mai contează că este 1.000 acum. Clasamentul nu spune nimic pentru ea în acest moment. Ea nu trebuie să se gândească la clasament, trebuie să fie relaxată.

Cele care trebuie să își facă probleme sunt cele care sunt în circuit acum. Dacă le bate Simona, care a stat pe tușă un an jumate, ele sunt cele care au probleme”, a declarat Ilie Năstase, pentru sursa menționată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed