Ilie Năstase a recunoscut totul. Ce spune despre femeile din viața sa: ‘Nu am fost rebelul tenisului mondial’

Ilie Năstase a fost mereu în atenția publicului datorită performanțelor sale sportive, dar și pentru extravaganțele sale. Primul număr 1 mondial din istorie a fost mereu catalogat drept rebelul tenisului mondial.

Ilie Năstase spune că foarte multe povești nu au fost tocmai adevărate și că el nu s-a considerat niciodată rebel. Fostul jucător de tenis a explicat că a reușit să mențină un echilibru între viața sportivă și cea extrasportivă.

Ilie Năstase nu s-a considerat rebelul tenisului

Ilie Năstase a avut o carieră impresionantă, iar de-a lungul timpului a oferit o mulțime de episoade memorabile. Chiar dacă toată lumea l-a văzut ca pe rebelul tenisului, fostul lider mondial spune că a fost mereu cuminte în timpul turneelor. Nasty a câștigat 83 de titluri în carieră.

 „Dacă aveam femei, nu puteam fi numărul 1. Eu nu am băut până la 38 de ani, nu am pus alcool în gură. Până nu eram eliminat de la un turneu, nu ieșeam nicăieri. Mai exagerau jurnaliștii când ma vedeau la un restaurant. Nu am fost adeptul discotecilor, pentru că nu ajungeam numărul 1”, a precizat Ilie Năstase, la ProSport Live. 

În această săptămână a fost lansat filmul documentar despre viața fostului mare jucător de tenis.

În „Nasty” apar imagini de arhivă, dar și interviuri cu personalități precum Björn Borg, Jimmy Connors, Stan Smith sau Rafael Nadal.

Nadia Comăneci, Gică Hagi, Gică Popescu sau Boris Becker i-au fost aproape fostului lider mondial în una dintre cele mai importante zile.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed