Ilie Dumitrescu s-a dezlănţuit! Umilinţă totală pentru cei de la Dinamo. I-a făcut praf după ce i-au găsit înlocuitor lui Ovidiu Burcă

Ilie Dumitrescu s-a dezlănţuit! Umilinţă totală pentru cei de la Dinamo. I-a făcut praf după ce i-au găsit înlocuitor lui Ovidiu Burcă. Trupa din Ştefan cel Mare şi-a găsit tehnician chiar înaintea duelului cu Sepsi.

Ilie Dumitrescu este total nemulţumit de procedura folosită de şefii lui Dinamo. Croatul Zeljko Kopic este alesul pentru Dinamo. Asta deşi s-a discutat şi cu Liviu Ciobotariu, Florin Bratu, Ionuț Chirilă sau Florin Maxim.

Ilie Dumitrescu s-a dezlănţuit!

Ilie Dumitrescu râde de situaţia de la Dinamo. Spune că totul a părut ca un maraton pentru găsirea unui antrenor. „Bine că s-a rezolvat și problema asta. A fost un maraton, așa. Zici că au fost trei, patru, cinci antrenori care au stat față în față cu HR-ul, cu cei de la resurse umane, au fost la interviuri. Au dat testul.

La concurs față în față. Așa a părut chestia asta. Îl iei pe ăla, îl pe ăla, îi mai chemi și pe ăștia de aici. Florin Bratu nu i-a convins pe băieții ăștia. A picat la interviu și l-au luat pe băiatul ăsta din Croația”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit DigiSport.

După 17 runde disputate în sezonul regulat al Superligii, Dinamo se află pe loc retrogradabil direct. Au doar 10 puncte şi se află pe locul 15.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed