Ilie Dumitrescu nu a mai suportat! Îl arată cu degetul pe Edi Iordănescu: ‘Nu am o impresie foarte bună’

Ilie Dumitrescu nu a mai suportat! Fostul atacant al echipei naționale l-a atacat pe Edi Iordănescu. „Mister” s-a enervat la finalul discursului selecționerului, după partida cu Belarus.

România a reușit să lege 3 victorii consecutive, după victoriile cu Moldova, Andorra și Belarus, iar selecționerul Edi Iordănescu a ținut să evidențieze acest lucru. Ilie Dumitrescu nu a fost însă impresionat de vorbele selecționerului.

Ilie Dumitrescu a trecut la atac

Ilie Dumitrescu a trecut la atac, după discursul lui Edi Iordănescu. Fostul atacant este de părere că 3 victorii cu naționalele menționate anterior ar trebui să fie o normalitate, nu un mod de a îți lăuda capacitățile de antrenor.

”Sunt două lumi diferite. Cea de acolo, din interior… Mesajul este unul… Cred că un lider incontestabil ar trebui să spună așa: ’e ceva normal să bați în Moldova, să câștigi în Andorra și cu Belarus. Meciurile importante vor veni. Până acum nu a fost decât ceva normal’.

Nu să scoți în evidență că legi trei victorii cu Moldova, Andorra și Belarus. Când am jucat noi cu aceste echipe și nu am câștigat? Asta vreau să scot eu în evidență. Radiografia acestui meci a făcut-o foarte bine.

Prima repriză a fost foarte bună, mai ales în raport cu a doua și până la urmă mesajul este că cei care au intrat nu s-au ridicat la un nivel foarte bun și am zis și noi asta.

Dar asta că nimeni nu scoate în evidență faptul că am legat trei victorii… Eu nu am o impresie foarte bună despre Andorra, nu o să am și nu puteți să mă convingeți.

Suntem ancorați în fotbal, urmărim și fotbalul internațional, cele mai bune campionate și Champions League și campionatul nostru. Nu sunt trei lumi diferite, este aceeași lume”, a spus Ilie Dumitrescu la Digisport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed