Îl pierde Rapid pe Albion Rrahmani?! Anunţ clar al şefilor din Giuleşti. Cristiano Bergodi trebuie să ştie

Îl pierde Rapid pe Albion Rrahmani?! Anunţ clar al şefilor din Giuleşti. Cristiano Bergodi trebuie să ştie. Atacantul kosovar adus de la Ballkani face senzaţie în Superliga. Are 6 goluri marcate în 4 etape.

Cristiano Bergodi a aflat ce se întâmplă cu atacantul său. Albion Rrahmani a recunoscut că se gândește deja la un transfer în primile cinci ligi ale Europei.

Îl pierde rapid pe Albion Rrahmani?!

Victor Angelescu nu este de acord cu ce spune Albion Rrahmani. Vrea ca atacantul kosovar să rămână în Giuleşti şi în sezonul viitor. Mai mult, nu va pleca sub nicio formă în iarnă, indiferent de ofertă.

„Nu se pune problema să plece, a jucat 4-5 meciuri, nu există. Noi vrem să-l ținem cât mai mult, cel puțin până la finalul sezonului, deci nu ne gândim la altceva. Sper să câștigăm un titlu, o cupă, sau să ne calificăm în competițiile europene.

Și, de ce nu, să-l ținem și după aia. Ce e foarte clar e că nu-i vom da drumul decât pe o sumă cum credem noi că merită, adică una foarte mare. Nu-mi place să fac asemenea afirmații (n.r. cât costă Rrahmani).

A început foarte bine, dar cred că la un fotbalist e important nu să aibă 4-5 meciuri bune, ci un sezon bun, iar eu mă rog la Dumnezeu să nu se accidenteze, asta e foarte important.

Dacă își va face treaba și ne ajută să ne îndeplinim obiectivul, este clar că orice jucător vrea să ajungă la un club mare”, a spus Angelescu, conform digisport.ro.

Kosovarul abia aşteaptă să plece de la Rapid. „E un sentiment foarte bun când marchezi, în primul rând am câștigat trei puncte, puncte importante. E treaba mea să marchez și bineînțeles că mă simt bine. Nu m-am așteptat, CFR e o echipă foarte bună.

Când eram la Ballkani am jucat contra lor în Conference League și știam mentalitatea de la CFR Cluj. Am marcat șase goluri și bineînțeles că mă simt bine aici.

Mă simt ca acasă aici, iubesc Rapidul și fanii sunt grozavi. Nu știu dacă voi sta mult aici pentru că noi jucăm ca să avansăm în cariere, să mergem la echipe mari în Europa. De ce nu? Vreau să joc în primele cinci ligi ale Europei”, a spus Rrahmani.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed